Pilates studio

Exkluzív környezetben, jó hangulatban, abszolút személyre szabottan

“A Stúdió létrehozása abból a személyes élményből fakadt, hogy megtapasztaltam a pilates elképesztő hatékonyságát testi és lelki szinten egyaránt. Ezt szerettem volna továbbadni. A logó olyan színes tornázó embereket jelenít meg, amilyen a célközönségem. Akik önmagukban is színes és érdekes egyéniségek és akik a mozgásukban is ezt a színességet és változatosságot keresik.” – Z.H.D.

Exkluzív környezetben, jó hangulatban, abszolút személyre szabottan – még a csoportos órák esetében is – professzionális, hatékony és biztonságos mozgásélményt kínálunk.

A pilates fitnesz módszert a német Joseph Pilates alapította.

A pilates vagy pilátesz fitnesz módszert a német Joseph Pilates alapította a huszadik század elején. 2010-ben 11 millió gyakorlója és 14 000 oktatója volt az USA-ban. A Pilates olyan komplex mozgásforma, amely ötvözi a “nyugati” világ anatómiai ismereteit a “keleti” mozgáskultúra egyes eszközeivel. Gyakorlásában nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok), illetve a speciális légzéstechnika.

Pilates studio

A csapat

A Body Factory Budapest csapatát tapasztalt szakemberek alkotják.

Dorci

Számomra a pilates mindennek az alapja. Szerintem mindenkinek kellene pilates-eznie legalább heti egyszer. Véleményem szerint a pilates olyan testtudatot épít, amire bármilyen másik mozgásformát fel lehet építeni.

Tudj meg rólam többet

Petra

Az egyéni óra a leghatékonyabb, ha komoly céljaid vannak, mivel itt teljesen rólad szól minden, a Te fejlődési szintedhez, egyéni igényeidnek megfelelően alakítom ki az edzésprogramot. Egyéni órán lehet igazán az egyes diszbalance-okat javítani, célzottan fejlődni.

Tudj meg rólam többet

Katika

A szívem csücske a gépes óra , azon belül is a csoportos gépes, mert annak ellenére,  hogy sokkal több odafigyelést igényel tőlem és talán pont ezért sokkal izgalmasabb.

Tudj meg rólam többet

Edit

Nincs igazából kedvenc óratípusom, az tölt el jó érzéssel, amikor látom, hogy a vendég könnyedebben mozog, mint amikor jött, vagy belefeledkezik a flowba, vagy épp ráébred, hogy hogyan is tud számára legjobban, leghasznosabban kivitelezni egy gyakorlatot.

Tudj meg rólam többet